Stoneridge Electronics vinnare av Svenska Leanpriset 2020

Fotografi av Cecilia

Stoneridge Electronics vinnare av Svenska Leanpriset 2020

Lean Forum delar för trettonde året i följd ut Svenska Leanpriset till det företag eller organisation som på ett framgångsrikt sätt använt leanprinciper för att förbättra och effektivisera sin verksamhet.

Stoneridge vinnare av lean priset på scenen

Lean Forum delar ut priset

Under Lean Forums årliga konferens 14 oktober delades Svenska Leanpriset ut. Vinnare blev Stoneridge Electronics AB i Örebro som vann i hård konkurrens mellan de övriga finalisterna Delta Nordic AB i Örnsködsvik och BBI/Healthcare/Rolf Kullgren AB i Gnesta.

Juryns motivering till vinnaren lyder:

Med långsiktig inriktning på lokal överlevnad i en hårt konkurrensutsatt bransch har Stoneridge AB i Örebro skapat en leankultur där närvarande chefer och engagerade medarbetare framgångsrikt uppfyller de krävande kundernas krav.  

Enkelhet, digitalisering och visualisering är ledord då den tillåtande ledningen utmanar medarbetarna att prova sig fram till vinnande koncept och utökade affärer.

På plats i Göteborg, där konferensen sändes ifrån Chalmers, fanns Mikael Sterner, Cecila Hägg och Jonas Israelsson från Stoneridge Electronics för att ta emot beskedet när Gert Frick, lean-nestor med över 30 års erfarenhet, avslöjade vinnaren.

Lean Forum logo

Lean Forum är en ideell förening med uppgift att vara samhällets ledande inspiratör och informatör för att maximera värde och att minimera slöseri. Varje år uppmärksammar vi föredömen inom lean genom att dela ut Svenska Leanpriset.


Kontaktuppgifter

Företag: Lean Forum

Hemsida: https://www.leanforum.se

Email: info@leanforum.se

Telefon: 0703474171

Adress: Herkulesgatan 3A Gårdshuset

Postnummer: 417 03

Ort: Göteborg

Skribent:

Marcus Sandin

Email: info@leanforum.se

Telefon: 0703474171

Hemsida: https://www.leanforum.se


Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!