Sveriges största goodiebag i Musikhjälpen 2020

Sveriges största goodiebag?  Småföretagarnas musikhjälpen är en goodiebag som innehåller allt man kan önska sig till ett värde av 56 618 kronor.

Småföretagare i Musikhjälpen

Sveriges största goodiebag?  Småföretagarnas musikhjälpen är en goodiebag som innehåller allt man kan önska sig till ett värde av 56 618 kronor. När Corona slog klorna i världen skapades ”Handla av varandra” på Facebook. En fantastisk kanal där småföretagare kunnat möta nya kunder. 2020 har varit ett tufft år för många småföretagare, men att ha det tufft är inget mot att inte ha rätt till vård. Att kunna hålla flera saker i huvudet samtidigt. Att kämpa för sin egen brödföda och samtidigt hjälpa andra, det är vad den här goodiebagen som auktioneras ut till förmån för Musikhjälpen är ett lysande exempel på.

Aktionen: https://www.tradera.com/item/2805/435516943/smaforetagare-skapar-sveriges-storsta-goodiebag

Goodiebag till Musikhjälpen

Vad finns då i denna goodiebag? Tänk dig själv iförd fantastiska smycken gjorda med, miljömedvetenhet, stil och kärlek. Runt omkring dig hänger fantastisk unik konst. På den snyggaste av brickor ligger isländsk lakrits och andra godsaker. Du målar en vacker tavla med handgjorda färger iförd supercoola brillor. Din kropp mår fantastiskt efter en härlig massage. Ditt sinne är helt i harmoni efter ett av flera skogsbad med Sveriges enda skogsbadscertifierade guide – självklart har ni haft på er mössan från Picked Last: Sveriges viktigaste klädmärke mot mobbing. Barn leker runt dej i läckra kläder och du baddar pannan med en vacker näsduk som du plockat fram ur din designade necessär. Från köket rinner kaffet genom återanvändbara filter och du vilar handen på den snygga brandsläckaren och låter tankarna susa iväg på allt du lärt dej om menscykeln. Kom också ihåg det prisbelönta bokstavsspelet från Clicko som du kan ha kul med tillsammans med dina barn. Och går du i giftastankar – vi har presentkort för en bröllopskoordinator också. Bland annat det scenariot kan den som vinner auktionen vänta sig. För i goodiebagen finns en hel skatt.

Mer om goodiebagen


Kontaktuppgifter

Företag: Moniker Music

Hemsida: facebook.com/themoniker

Email:

Telefon: 0708-343839

Adress: Storgatan 27A

Postnummer: 471 31

Ort: Skärhamn

Skribent:

Namn: Malin Olsson

Befattning: PR

Email: malin@monikermusic.se

Telefon: 0721884945

Hemsida: facebook.com/themoniker


Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!