SÅ FUNGERAR DET

Så här fungerar pressmeddelande.org

 

Enkelt sammanfattat så fyller du i en mall bestående av ca 10 frågor som vi kontrollerar och publicerar för allmänhetens beskådan.

Pressmeddelandet kommer delas på våra sociala medier och synas här på hemsidan. Det kommer också skickas ut till alla journalister och intresserade som prenumererar på tjänsten. Men för att det ska få så stor spridning som möjligt så uppmanar vi såklart dig att dela på dina sociala medier också.

I mallen skickar du in logotype och eventuella bilder som du vill använda dig av. Du skriver en slagkraftig rubrik, en kortare sammanfattning av innehållet och själva pressmeddelandet. Du måste också skicka med kontaktuppgifter och en kortare förklaring av er verksamhet. Sen när vi kontrollerat så innehållet är någonting som vi kan publicera på vår site lägger vi ut det och skickar ett bekräftelse mail med en länk till dig som du kan använda dig av på dina sociala medier.

Allt det här är för att göra det så smidigt för dig som möjligt att skriva det perfekta pressmeddelandet.

Vill du ha tips vad du ska tänka på när du skriver pressmeddelandet så har vi listat 10 punkter som du kan läsa mer om här.

 

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att annonsera eller har frågor om innehåll eller annonser, så tveka inte att höra av er genom email eller med kontaktformuläret så återkopplar vi så fort vi kan. 

15 + 3 =