Övik-företag bland finalisterna i Svenska Leanpriset 2020

Övik-företaget Delta Nordic bland finalisterna i Svenska Leanpriset 2020

Sedan 2008 har Lean Forum delat ut Svenska Leanpriset för att uppmärksamma företag som imponerat genom ständiga förbättringar och inspirerat till fortsatt god lean-anda i Sverige.

Nu har en jury bestående av Lean Forums styrelse utsett tre finalister som efter sommaren kommer granskas närmare inför den stora prisutdelningen som sker i oktober.

En av finalisterna är DeltaNordics i Örnsköldsvik som utvecklar och tillverkar kundanpassade elektronikkomponenter.

– Vi har jobbat hårt med att utveckla verksamheten och är hedrade över finalplatsen i Svenska Leanpriset 2020! Syftet med leansatsningen är att våra befintliga och nya kunder ska känna att vi är den attraktivaste samarbetspartnern, säger Marcus Edholm, platschef på anläggningen i Örnsköldsvik.

– Vi strävar alltid mot att bli en säkrare och bättre arbetsplats och tillsammans med våra kunder och partners utvecklas vi varje dag. Finalplatsen bekräftar att vi är på rätt väg och det känns inspirerande att jobba vidare mot att bli ännu bättre!

Anette Kinde från Lean Forums Leanpriskommitté berättar mer om priset:

– Tanken med Svenska Leanpriset är att lyfta fram förebilder som inspirerar till utveckling av lean, vilket årets finalister verkligen är goda exempel på.

Vinnaren presenteras 14 oktober på konferensen Lean Forum 2020 och där kommer det finnas möjlighet att lära av alla tre finalisterna. Vi anordnar även studiebesök hos finalisterna för att sprida goda arbetssätt vidare, vilket är vad Lean Forum strävar efter.

Svenska Leanpriset har delats ut av den ideella föreningen Lean Forum sedan 2008. Bland de tidigare vinnarna finns vitt skilda verksamheter, såsom Cancerrehabiliteringsmottagningen vid Skånes universitetssjukvård, Newbody, Malmö stad, S:t Görans sjukhus, AstraZeneca och Parker Hannifin.


Kontaktuppgifter

Företag: Lean Forum

Hemsida: https://www.leanforum.se

Email: info@leanforum.se

Telefon: 0703474171

Adress: Herkulesgatan 3A Gårdshuset

Postnummer: 417 03

Ort: Göteborg

Skribent:

Marcus Sandin

Email: info@leanforum.se

Telefon: 0703474171

Hemsida: https://www.leanforum.se


Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!