Nyfiken Örebro fyller 1 år!

nyfiken örebro firar 1 år logotyp

Publicerat 2020-05-09

Podcasten Nyfiken Örebro fyller 1 år

”Tanken var att skapa en enkel plattform för att lyfta eldsjälar, verksamheter och företag. Det har nu gått 1 år och det har blivit så mycket mer!” Säger Nyfiken Örebro’s grundare Danilo Barrera Glader

Drivs av nyfikenhet

Jag har alltid drivits att min nyfiken och viljan att lära mig nytt. Det har hjälpt mig i mitt arbete men även utvecklat mig privat. Man inspireras av eldsjälar, imponeras av entreprenörer och känner stolthet över mycket av det som sker i Örebro. Det är den känslan som jag ville förmedla genom en plattform. Att det skulle bli just en podd visste jag inte….

Innan starten…

”Vem är jag att göra detta, vilka skulle lyssna, skulle folk vilja gästa, var hittar jag en studio, vad vill jag få ut av det hela?” Det var många frågor som gjorde att jag tvekade i början. Men ju mer jag tänkte på min idé och bollade med andra ju mer kände jag att detta var något som jag verkligen ville testa att göra och hoppas att det skulle uppskattas av lyssnare och framför allt mina gäster. Jag började med att skriva en lista på eventuella gäster, jag kom rätt snabbt upp i 100 möjliga avsnitt.

12 månader och 20 avsnitt senare…

Jag vill först tacka all mina gäster. Jättekul att ta del av er kunskap, få höra om era egna resor och flera som jag kommit att bli vän med efter avsnitten. ”Det här var ju kul!” Är den känslan som nästan alla mina gäster upplever och som jag helt klart delar.

Ett särskilt stort tack till Anna Magnusson från ÖBO som ställde upp som min allra första gäst. Det var lite pirrig i början men vi fick till ett bra avsnitt!  Avsnittet med Anna släpptes 8 maj 2019.

Tack även till alla samarbetspartners som hjälpt till att göra podden till vad den är idag!

Tegelbruket i Örebro

Stort tack till Tegelbruket som ställde upp med studio och hjälpte mig att komma igång och även ljudtekniker Philip som tålmodigt både visade och svarade på mina dumma frågor. www.tegelbruket.se

Tomas Jennebo på Podcastfabriken

Över en lunch på Saluhallen gav mig poddveteranen Tomas Jennebo värdefulla tips, tack Tomas! www.podcastfakriken.se

Viktor Hörman på Digitalpartner

Viktor Hörman från Digitalpartner hörde mig pitcha min podd under en LunchIn, tog kontakt och hjälpte mig med en otroligt snygg och proffsig hemsida. Som jag alltid säger ”Funderar du på en hemsida? Snacka med Viktor!” Viktor ställde även senare upp och lät mig podda på kvällstid från hans kontor på myOffice. www.Digitalpartner.se

Tony Oscarsson och myOffice

Tack till Tony Oscarsson från myOffice för samarbetet. www.myoffice.se

Adam Leitzler och Finemanget Mediahus

Tack till Adam Leitzler och Finemanget Mediahus för samarbetet med den nya studion. Nu ser man ut som ett proffs! Örebros bästa poddstudio! Det hade jag aldrig drömt om att kunna få vara en del av, hoppas bara att avsnitten håller samma höga klass som studion. www.finemanget.se

Petrus Dag

Tack även till Petrus som är en av dem som jag alltid först går till för att bolla tankar och idéer. Din energi och stöttning har betytt mycket. Ni som träffat Petrus vet vad jag menar.

Han har nu startar en egen podd ”Drivna under 30”, in och lyssna! Ni hittar hans podd där poddar finns!

Claes Dickens på Viral Design

Loggan höll jag på med i nästan 2 veckor för att få bra. Tog kontakt med Claes på Viraldesign och det tog honom en dag. www.viraldesign.se

Alla lyssnare av podcasten Nyfiken Örebro!

Sist, stort sort tack till alla lyssnare och alla andra som gillat och stöttat podden. Utan er hade inget av det här varit möjligt!

Har du inte lyssnat på podden än så är det hög tid. Gå in på hemsidan: www.nyfikenorebro.se eller så hittar ni podden där poddar finns!

Mvh// Danilo Barrera Glader, Skapare Nyfiken Örebro Podcast

Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!