Loppis i Sundbyberg för Nördar

Loppis i Sundbyberg för Nördar

Den 23 april kl 11:00 slår vi upp portarna för föreningen Nerdevents nionde Nördloppis. Även denna gång huserar vi i Sundbybergs Allaktivitetshus. Vi kommer även att gästas av HEY STHLM och N3RDS Bar som båda kommer att hålla i varsin tävling.

– Vi har en av de mest saturerade loppisarna när det kommer till det nördiga temat. Om du söker att förgylla, fynda eller diskutera de ämnen som du är mest intresserad av så är detta loppisen för dig! Men det är även en perfekt plats att finna nya intressen, människor och hobbies om du känner dig nyfiken! Så säger Martin Eriksson, ordförande i föreningen Nerdevents. 

För nördar, av nördar

Så lyder Nerdevents slogan och den slogan genomsyrar även Nördloppisen. Här säljer vi inte gräsklippare eller mormors gamla tallrikar, utan här är det allt från hemgjorda pärlplattor i form av pokémons och figurer från Disney, till gamla fantomen tidningar, till förra årets TV- och brädspel, till en utgången byggsats från lego, till peruker och hemgjorda hårsmycken i fantasy eller Science Fiction stil. Detta är som sagt vår nionde loppis och vi har storslagna planer för nästa, som kommer vara den 10e. Vi kommer även att få besök av HEY STHLM, som är Stockholms största Arcadhall med över 40 spelmaskiner i utbudet. Det kommer att hålla i en tävling med fina priser. Kan det bli nördigare? Vi tror inte det!

Historia

Nerdevents grundades 2015 genom en sammanslagning av två föreningar och är en ideell förening som är ansluten till Sverok – Spelhobby förbundet. Föreningens syfte är att arrangera olika aktiviteter med “Nördigt” tema, som t.ex. Nördloppis, fikaträffar där man diskuterar vad ens nördhjärta brinner för, eller att man går och bowlar utklädd. Föreningen har sin huvudsakliga verksamhet i Stockholmsområdet, men en avdelning är under uppväxt nere i Skåne. 


För mer information:

Fredrik Bergendahl, tel: 0702487809, epost: fredrik.bergendahl@nerdevents.se

Martin Eriksson, ordförande, tel: 0733898632, epost: martin.eriksson@nerdevents.se

https://www.facebook.com/swenerdevents

https://www.instagram.com/nerdevents/

https://www.nerdevents.se


Kontaktuppgifter

Företag: Nerdevents

Hemsida: nerdevents.se

Email: samuel.tylstedt@nerdevents.se

Telefon: 0702275741

Adress: c/o Johansson, Sågverksg. 118, lgh1102

Postnummer: 122 41

Ort: Enskede

Skribent:

Namn: Samuel Tylstedt

Befattning: Sekreterare och Loppis coordinator

Email: samuel.tylstedt@nerdevents.se

Telefon: 0702275741

Hemsida: nerdevents.se


Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!