Nu lanseras Sveriges första gratistjänst för företagsrabatter

Den första gratistjänsten för inköpsavtal och företagsrabatter, Förhandlat, har nu lanserats i Sverige. Den digitala plattformen riktar sig till små- och medelstora företag för färdigförhandlade och rabatterade avtal med ledande leverantörer av vanliga tjänster och produkter.

Tjänsten är tillgänglig för alla svenska företag, som enkelt kan bli medlemmar och registrera sig för att med ett knapptryck få tillgång till bättre priser och avtal. Den gemensamma kraften som medlemmarna skapar gör att Förhandlat kan erbjuda bättre och billigare lösningar för den enskilda företagaren.

Oavsett om det gäller frakt, telefoni eller vanliga kontorsprodukter, så anser vi att småföretagare bör ha lika bra villkor som stora företag, som ofta har mycket större förhandlingsmöjligheter. Vi grundade Förhandlat för att hjälpa alla små- och medelstora företag att bli mer lönsamma”, säger Christian Mörck, vd Förhandlat.

99 procent av svenska företag har färre än 10 anställda och utgör en viktig kraft i ekonomin. Många av dessa företag har också drabbats hårt av de nedstängningar och begränsningar som COVID-19 pandemin medfört. Kostnadsbasen är en viktig faktor för dessa företag för att kunna komma ut starkare än sina konkurrenter efter pandemin.

Vi ser redan ett stort intresse från många företag som kontaktar oss och har ett stort behov av våra tjänster. Vi är glada att kunna hjälpa dem med bättre avtal, genom att kunna sänka deras kostnader och stärka möjligheterna framåt”, säger Christian Mörck, vd Förhandlat.

Förhandlat är en enkel digital avtal- och inköpsplattform som ger tillgång till förmånligare priser på vanliga tjänster och produkter för sina medlemmar. På bara två minuter kan företag registrera sig och aktivera avtal direkt. Avtalet aktiveras genom Förhandlat men själva köpet genomförs direkt hos leverantören. Tjänsten erbjuder redan över 40 olika avtal med leverantörer inom områden så som frakttelefoniresorförsäkringarfinansiella tjänster och betallösningar.

Kontaktuppgifter till skribent:

Namn: Christian Mörck

Befattning: VD och Grundare

Email: christian.morck@forhandlat.se

Telefonnummer: 0735 93 43 09

Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!