Gnestaföretag bland finalisterna i Svenska Leanpriset 2020

Gnestaföretaget BBI Healthcare bland finalisterna i Svenska Leanpriset 2020

Sedan 2008 har Lean Forum delat ut Svenska Leanpriset för att uppmärksamma företag som imponerat genom ständiga förbättringar och inspirerat till fortsatt god lean-anda i Sverige.

Nu har en jury bestående av Lean Forums styrelse utsett tre finalister som efter sommaren kommer granskas närmare inför den stora prisutdelningen som sker i oktober.

En av finalisterna är BBI Healthcare i Gnesta som tillverkar medicintekniska produkter och läkemedel.

– Vi är otroligt stolta och glada över att vara finalist i Svenska Leanpriset. Vi hoppas att vi kan bidra med inspiration som visar att även en liten fabriksorganisation kan klara en omfattande och uthållig utvecklingsresa med stöd av lean och genom detta åstadkomma stora resultat. Allt detta har åstadkommits av ett helhjärtat engagemang från hela teamet i organisationen, säger Claes Molin, Director Operations på BBI Healthcare.

Anette Kinde från Lean Forums Leanpriskommitté berättar mer om priset:

– Tanken med Svenska Leanpriset är att lyfta fram förebilder som inspirerar till utveckling av lean, vilket årets finalister verkligen är goda exempel på.

Vinnaren presenteras 14 oktober på konferensen Lean Forum 2020 och där kommer det finnas möjlighet att lära av alla tre finalisterna. Vi anordnar även studiebesök hos finalisterna för att sprida goda arbetssätt vidare, vilket är vad Lean Forum strävar efter.

Svenska Leanpriset har delats ut av den ideella föreningen Lean Forum sedan 2008. Bland de tidigare vinnarna finns vitt skilda verksamheter, såsom Cancerrehabiliteringsmottagningen vid Skånes universitetssjukvård, Newbody, Malmö stad, S:t Görans sjukhus, AstraZeneca och Parker Hannifin.


Kontaktuppgifter

Företag: Lean Forum

Hemsida: https://www.leanforum.se

Email: info@leanforum.se

Telefon: 0703474171

Adress: Herkulesgatan 3A Gårdshuset

Postnummer: 417 03

Ort: Göteborg

Skribent:

Marcus Sandin

Email: info@leanforum.se

Telefon: 0703474171

Hemsida: https://www.leanforum.se


Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!