Digitalpartner växer och byter lokaler

Vi på Digitalpartner har nu vuxit ur vårt gamla kontor och flyttat till nya lokaler på Klostergatan 15 i Örebro. Här har vi större lokaler som ger oss möjligheten att växa ännu mer. Att ha ett kontor som ligger centralt i Örebro var väldigt viktigt för oss vid valet av nytt kontor. Därför passar kontoret på Klostergatan 15 oss perfekt!

Det här har vår VD Viktor Hörman att säga om vårt nya kontor:

Det känns härligt att äntligen vara på plats! Vi är väldigt nöjda med resultatet och känner att vi kommer trivas bra här. Det här kontoret är den perfekta lösningen i vår tillväxtresa både på kort och lång sikt.

Nytt och fräscht

Vårt kontor är en del av ett kontorshotell som ägs av Behrn Fastigheter. Vi har ett eget kontorsrum och konferensrum, med utsikt över slottet. Lokalerna är helt nyrenoverade och med nya möbler. För oss passar kontorshotell helt perfekt då vi får möjligheten att lära känna våra kontorsgrannar, hitta nya vänner och inleda potentiella samarbeten.

Så här ser vårt konferensrum och lunchrum ut.

Digitalpartner

Vi är en webb- och marknadsföringsbyrå som hjälper företag med sökmotoroptimerade hemsidor, pricksäker marknadsföring och mycket mer. Vår verksamhet bygger på att erbjuda kostnadseffektiv digital marknadsföring och hemsidor som konverterar.


Kontaktuppgifter

Företag: Digitalpartner Europe AB

Hemsida: digitalpartner.se

Email: info@digitalpartner.se

Telefonnummer: 070-492 73 80

Adress: Klostergatan 15

Postnummer: 703 61

Ort: Örebro

Skribent

Lottie Järgren

Email: lottie@digitalpartner.se

Hemsida: digitalpartner.se

Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!