Med APEX taxering blir det enklare att fastighetsdeklarera

Med APEX taxering blir det enklare att fastighetsdeklarera

Pixer AB och Faqtum fastighetsutveckling AB har tillsammans utvecklat ett digitalt stöd när du skall deklarera fastigheter, APEX taxering.

Du ser direkt hur det preliminära taxeringsvärdet justeras när värdepåverkande faktorer ändras. Apex taxering förenklar ifyllandet av uppgifter och ger bl.a. ger en översikt, underlag för diarieföring, och producerar ett färdigt underlag att skicka till Skatteverket. Aktuella uppgifter från varje fastighet kontrolleras automatiskt av programmet och bevakning sker så att inga missar uppstår, samtidigt som olika förbättringsförslag lämnas.

Om personerna i Faqtum fastighetsutveckling och Pixer

Uppdrag rörande fastighetstaxering och fastighetsvärdering är en av Ove Lundgrens fokusområden sedan slutet av 1990-talet. Ove har tidigare under en lång rad år arbetat med fastighetsrelaterade tjänster och är sedan 1997 auktoriserad fastighetsvärderare.

Eskil Lundgren, MCSD (Microsoft Certified Solution Developer 1996) har arbetat som programmerare/It-ansvarig/verksamhetsutvecklare sedan 1997. En stor andel av arbetet har varit inriktat mot beställare som ÅF, Stora, Saab AeroSpace och Projektengagemang.

Varför Apex taxering?

En produkt som är resultatet av ett samarbete mellan skatte- och mjukvaruexpertis förbättrar hela deklarationsprocessen.

”Under utveckling av APEX taxering har fokus hela tiden varit att förenkla processen för fastighetsägare och samtidigt överskådligt visa det preliminära taxeringsvärdet” säger Eskil Lundgren.

Detta pressmeddelande och mer information hittar du på: https://www.fastighetstaxering.se/pressmeddelande/


Kontaktuppgifter

Företag: Pixer AB

Hemsida: fastighetstaxering.se

Email: info@fastighetstaxering.se

Telefon: 0734 433 944

Adress: Fridhills gård

Postnummer: 247 97

Ort: Flyinge

Skribent: Eskil Lundgren, VD


Läs också…

Share This

Dela pressmeddelandet!

Dela pressmeddelandet så fler kan ta del av det!